linn och jovana skriver

nu sitter vi hos jovana och hon lockar mitt hår inför ikväll, påvägen hit skämde jag ut mig rejält i tåget. men det behöver vi inte gå in närmare på! sen missa jag såklart bussen och fick vänta typ en timme tills jag kom fram!

ajuste! jovana visade mig den här läskiga hemsidan som kan säga vem du tänker på, jag lovar jag kissa nästan på mig (jovana också för den delen)! men vi ska lura den har vi bestämt! ofta den kan veta att vi tänker på johan palm och kenza av alla människor i hela världen? grovt läskig

så här kan det se ut när man lockar örat

linn skriver

under gårdagensmysiga kväll hände och kunde man se:
- 5 tjejersom försökte tända grillen på fel sätt så vi valde lägga på köttet ist och då började det brinna i köttet
- jordgubb, choklad och marsmallows picknick på taket där vi vart anfallna av humlor
- emma skulle släcka ljusen men råka blåsa ner en humla ist (såg askul ut hah)
- emma och anastasia möblera om hela icas varor
- årets första myggbett
- spottande på bilar (anastasias roliga ide)
- blombukettplockning
- bella liggandes i brännesslor
- jacuzzibad
- utforskande av hela jontes hus(utan att han visste om det) inkl. att jag råka fixa tvn lite..
- maaaaaaassa skratt
- packade killar
och mycket mer, men kul hade vi!

nu ska jag packa och sen vidare till jovana bb!


jovana skriver

nej nu är jag sjukt rädd. min bror visa mig en skitäcklig sida, man ska tänka på ngn, vem som helst, och så frågar dom dig tio frågor typ och så kommer personen du tänkte på fram. asså det är sjuuuukt läskigt, hur kan en internetsida läsa mina tankar?! men jag skulle inte bli förvånad ifall han lurar mig på ngt sätt. fast det blir kul att visa det för linn, hon kommer kissa på sig (: 

imorse när jag va inne på bloggen, han ba "skojar du? heter du against the world fan vad synd! snacka om mobboffer", han ska alltid leka cool. men vi hade faktiskt funderat på att byta namn på bloggen (inte för att det är mobbat! verkligen inte) för att det är så långt och svårt att komma ihåg. men jag har inga ideer om vad vi kan heta. ge oss gärna några tips, vad tycker ni? jag skulle vilja ha ngt enkelt men fint. just nu har jag brist på fantasi.


jovana skriver

ASSÅ JAG HAR ALLVARLIGT ALDRIG BLIVIT SÅHÄR GLAD FÖR NGN ANNANS SKULL..

iihh, jag kolla på juggeidol, min älsklingälsklingsälskling gick till final. han är världens gulligaste och sjunger bäst och är så sjukt charmig. om jag inte träffar han i sommar blir det graven. så nu har jag ett nytt mål i sommar, jag ska träffa han! jag dör seriöst, känner mig barnsligt töntig men jag bryr mig absolut noll. han ska bli min, åtminstonde på bild :D   



jovan stefanovic <3

linn skriver

ett av dom svåraste problemen för tjejer är kläder, stackars oss som bor i i-länderna, vi har så mkt svårare när vi behöver välja bland hundra olika plagg. tur för barnen i afrika som bara har typ en sak att ha på sig! (ingen fattar ironin va?)

nu måste jag snabbt hitta något att ha på mig ikväll, sminka mig får jag väl göra hos anastasia, för nu ska jag på äventyr med emma!

linn skriver

jag såg jovanas inlägg under, väldigt bra skrivet och det stämmer ju .

imrse vaknade jag av att det var en geting i mitt rum, i rummet! jag fick panik så jag drog snabbt täcket över huvet och satt där skiträdd tills det sluta surra, då vågade jag springa ut ur rummet och säga till mamma..ärligt tror jag getingarna känner lukten av rädsla för dom kommer alltid till mig.
jag blir värsta bebisen när det kommer en geting nära, i sommras satt jag och grät i bilen och vågade inte gå ut när vi hade stannat och skulle fika för det fanns getingar där, finns det inget sätt att bli av med sån här fobi?

nu ska jag ut och fortsätta sola (dvs om jag hittar ett getingfritt ställe)


vi borde byta alla getingar till kossor, för dom är mycket sötare!

jovana skriver

godmorgon!
jag är helt död idag, och min dag kommer bara va plugg plugg. så ni får gärna underhålla mig lite. måste fixa natur, företagsekonomi och engelska, inte bra! hoppas ni får ha en roligare dag än mig iaf (:

jag kom att tänka på en sak igår när jag prata med en kompis. man inser inte hur bra man har det innan man förlorat det som är bra. vi pratar hela tiden om våra misstag och allt, men tänk att varje sekund gör vi val som kan vara jätteavgörande och bra. typ ngt helt vanligt, att jag väljer att gå en speciell väg till affären, då tänker man ju inte direkt "nu gjorde jag ngt bra!", men egentligen hade ngt hemskt kanske hänt om jag gått den andra vägen, fattar ni? så man ska inte tänka på sina misstag hela tiden, för alla gör fel. vi tänker inte på hur bra vi har det. och sen när vi väl insett det, kan det vara försent.


jovana skriver

synd att de blev lite sen uppdatering idag. men det får bli två lite snabba inlägg från oss ikväll iaf (:
asså idag va en sån dag som va riktigt misslyckad. eller jag vet inte, ni får själva avgöra. först orka jag inte gå upp för den långa tullingestationstrappan, så jag bestämde mig för att ta en kvart senare tåg. och gissa vad? dom vart typ inställda i 30min. sen mötte jag upp rita & sheila istället, så jag missa mitt 30min senare tåg med, applåder. hursomhelst, sen stannar mitt tåg i södertälje hamn för den ville tillbaka till sthlm, så jag va tvungen att byta tåg. och vet ni vad jag gjorde då?! hahah, nu känner jag mig lite sådär fläshig. jag gick över tågrälsen för första gången i mitt liv. asså en riktig där tåg åker! för annars hade vi missat tåget. så jag kände mig fett modig där, ett plus för dagen.

och samtidigt medan jag va på tågrälsäventyr så hade linn getingsäventyr hemma. hon är livrädd för getingar så hon fick värsta panikanfallet. och getingen va tydligen STOR. men då vart hon också modig och låste in den i en byrålåda haha, så den surrar typ nu fortfarande. duktigt bebis!


linn skriver

idag kom vi fram till att vi inte tycker om tåg, bussar & smör, usch.

under dagens gång hände iaf lite småttochgott:
- mina byxor sprack när jag hade bråttom att få på mig strumporna för att inte missa bussen, vilket jag gjorde, så hann jag inte byta om heller.  men tur att jacob var snäll och skjutsade mig istället.
- vi skulle leta efter mina nycklar på matten vilket leder till att jovana slår mig i huvet med böckerna när hon flyttade på dom. (såg roligt ut iaf)
- jag halkade i smör (då kom vi ihåg när jovana smashade en macka på mig med smörsida ner, så börja vi asgarva, fråga inte ifall jag har fettfläcken kvar)
- vi blir utelåsta från spanskan och när vi kommer tillbaka har alla gått
- jag säger trevlig helg till en lärare och jovana ropar desamma..(till läraren)
- bussen är sen och när den väl åker tvärnitade den så alla flög lite hullerombuller, inte kul!
- jovana valde att inte ta 33 tåget, sen visar det sig att dom andra tågen var inställda

det var våran skoldag, men vi är glada ändå.



så hitta vi värsta fina vårblommorna, kmr inte ihåg vad dom heter på svenska med det heter jorgovan på serbiska iaf :)


linn skriver

klockan sju skulle jag möta nahrin för att ta tåget, men det missade jag. så då ringer hon och säger att vi ska ta bussen, och då hade jag 2 minuter innan den skulle vara hos mig så då fick jag råkuta till bussen så jag trilla ner för halva trappen. sen när jag kommer på bussen skulle jag kolla va nahrin hade på sig, då tittar jag på hennes tröja och det första som sticker ut är lappen, alltså har hon satt tröjan bakochfram, mkt duktigt! sen går vi och möter sheila så vi missa den bussen också. men efter ett tag kommer vi iaf till skärholmen där vi var på topshop när dom hade introduction av den nya sommarkollektionen, så det bjöds på sommarfrukt och sommriga drinkar, fanta och rosévin, ngt som inte sheila tyckte om! sen åkte narhin hem till alby och jag och sheila satt och hade massa skoj medans vi vänta på bussen, som var sen ofc. sen missade den hennes hållplats, men vi hade ett riktigt äventyr, visst sheila?
juste sen hämtade vi en klänning hos nahrin som jag ska ha på söndag kanske, tack!

vi var glada!


 först försökte jag och sheila spela lite normala..med det övergick till att vi visade vårat rätta jag



 


jovana skriver

idag kollade jag på världens vackraste janine när hon gick modevisning. först gick jag till stan för att köpa presenter, så mötte jag belinda och linnea. grovt längesen! sen träffa vi antonia med hennes stora läskiga hund (kommer ni ihåg förra året när jag blev jagad av den, när jag va tvungen att hoppa över staketet?!) hahah, sen kom sandra också. vackstanäs skolan hade modevisning i lunahuset. när vi kom dit va det typ proppfullt, jag svär att det är ngt med att jag alltid ska komma sist eller få veta saker sist av alla..

när modevisningen började kom janine ut först. jag lovar att hon såg ut som en äkta modell. de hade på sig kläderna som dom själva sytt, för dom går typ sånt program. sen massa andra, och även söta fredrika och hannah som va supergulliga. det känns som hundra år sen jag träffa alla tjejerna. saknar er sjukt mkt, ännu mer nu. och belinda, hunden har fortfarande 4 ben som förra året (: hahahah! puss på er alla. tiden i blombacka va bäst.

nu har jag inga bilder på snyggingarna, men så fort jag får tag i ngt så kommer dom ut!

linn skriver

idag har jag för första gången suttit och skrivit en historia uppsats HELA dagen, och nu blev jag äntligen klar! då får jag reda på att jag har gjort allt fel, hela uppgiften. för jag hade ingen lapp om hur man skulle göra, det fanns några frågor som jag svarade på men tydligen skulle man ha med en väldans massa grejer. men jag tänker lämna in den som den är, det är ju ändå bara historia..inte mitt starka ämne om man säger så.

det här är anledningen till varför jag inte pluggar!

jovana skriver

åh nu känner jag mig som dom där som berättar om vad dom åt till frukost hahah, men jag lovar att det här är liiite annorlunda. jag gick upp och skulle fixa frukost för jag är ensam hemma, sen jag tog fram brödrosten och skulle hämta sånt där rostbröd. och så ser jag att vi har typ alla sorters bröd som ngnsin tillverkats, förutom vanligt rostbröd! så jag tar ett större bröd för jag hade bestämt mig för att rosta och inget annat. det va lite för stort så jag fick trycka in det i brödrosten. sen känner jag lite bränd lukt, och bröden ska ju hoppa upp efter ett tag fast inget händer. hahah, så jag vänder mig till smartlinn, jag trodde brödrosten skulle explodera. hon ba : men nej, bröden kommer bara börja brinna. he-he riktigt lugn blev jag. så jag fick tänka fort, drog ut brödrostsladdsaken och petade upp de lite missfärgade bröden.



linn skriver

idag har vi sjukisdag så vi hälsar alla i min klass trevlig naturredovisning och jovanas klass trevligt bondgårdsbesök i regnet. bättre lycka nästa gång!

linn skriver

vi har kommit fram till att våra småsystrar får oss att skratta, väldigt mycket!  teodora är jovanas lillsyster, übergullig, och lovisa är min lillasyster, lite mindre gullig.

Teodora har:
klippt sönder alla sina tröjor för att göra benvärmare och armband!
solat med gurka på ögonen
trillat ut genom fönstret när hon skulle vinka till jovana
kommit inspringade i jovanas rum för att visa sin första finne, som visade sig vara en röd tusch prick hon hade målat dit
sprayat parfym i håret för att hennes bror prutta på hennes hår


Lovisa har:
tagit sönder 6 mobiler, 1 strykjärn, 1 stereo, diskmaskinen ( ingen hjälp från mig! )
tappat bort 2 cyklar, eller snarare glömt dom olåsta i centrum
lyckats tappa taget om mig när jag gjorde en övning på pilatesboll ( smart nog ovanför trappen ) så jag trilla ner för den
tappat bort allas hemma nycklar utom mina
trasslat in sig i ett halsband så hon var nära på att kvävas
klämt av en del av fingret i ett fönster
cyklat in i ett antal träd
fastnat med ett örhänge i näsan så vi fick åka till akuten

det var en litenliten del av allt dom har gjort, vi kan säga att vi har lärt dom allt vi kan ( försökt iallafall )

jovana skriver

och vi har inte ens bestämt vad vi ska ha på oss, inte bra! tiden går för fort nu, men det betyder ju att det är lov vääääldigt snart. och då får man slippa alla fula och bara ägna sig åt dom som är bra (: fast lite synd där att jag kommer va borta hela sommaren (linn ska med nästa sommar!).

det är fett tråkigt med bloggar som berättar dagen ut. liksom hur intresserad är man av vad ngn åt till frukost? därför ska vi göra det kuuuuligare och bara berätts roliga saker. hoppas det händer ngt roligt då.

idag hände typ inget speciellt. eller jo, en lärare trodde jag & linn gick i trean. hahah, mkt speciellt. sen åkte linn tåg till stan, där det va massa poliser som jagade ngn tjuv elr ngt sånt (!). man brukar ju säga att man tänker så långt näsan räcker..  men linn såg en som läste så långt näsan räcker haha eller han satt med boken precis under näsan! och ansiktet åkte fram och tibx haha, väldigt underhållande!

i övrigt va det en riktig tråkdag så det finns inget att skriva om. men ikväll blir ju höjdpunkten, för min man, officiellt kallad cristiano ronaldo, ska spela med sitt bästa lag man utd, mot barca. och vem vinner? manchester såklart!



detta va i somras, jag och cristiano när vi va i grekland, otroligt rolig upplevelse.

linn skriver

vi gjorde den här bloggen för länge sen men har inte orkat skriva, så nu när vi äntligen skulle börja hade vi glömt lösenordet! det ända vi kom ihåg var att det var smart&svårt så bara vi skulle komma ihåg det...men sen löste det ju sig!

idag hade vi spanska prov, så jag och jovana kommer först försent in i klassrummet så det bara finns dåliga platser kvar, men det fixar vi genom att möblera om alla bänkar så att dom står runt omkring oss. men jovana råkade lägga en stol framför våra bänkar så det första läraren gör efter ha delat ut proven är att sätta sig där! bra jobbat, men under provet gick det jätte bra vi fuskade ingenting.
i typ mitten av provet går läraren ut och säger "skriv inte av varandra" såklart gjorde vissa det men det roliga var att precis när han ställer sig i dörren blir det knäpptyst och jovana säger " omg tänk om han kollar på oss genom fönstret!" jag och sheila dog av garv!


kolla vad smarta vi är när vi pluggar!


wiho! nu ...

wiho! nu har linn&jovana äntligen skapat en blogg så ni kan läsa om det som händer i vårat liv, alltså erat största intresse



RSS 2.0