jovana skriver - bloggpaus

Igårkväll kollade jag som sagt på finalen av Zvezde Granda där min cutiepie kom femma. Men det gör inget cuz he's best.

Jag åker om någon dag och nu tar vi bloggpaus i exakt två månader till 20 augusti (jag kanske skriver ngt på tisdag innan jag åker när Serbien krossar Sverige i fotboll!) Så var beredda med att vi startar blogga 20 augusti iaf! Ha en härlig sommar så hörs vi då. PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!


Jovan Stefanovic - femma och min darling

jovana skriver - zvezde granda final :D

Shululul! Min sista lördagkväll i Sverige ska jag inte spendera ute, utan jag ska sitta med allt möjligt man kan äta framför teven och glo på finalen av juggeidol! Det slår varje utekväll som ngnsin existerat, för det är så bra! Och jag kommer nog inte ha så många myskvällar när jag åker bort, så det är lika bra att passa på och vila ut lite nu.

Min älskade Marija hade tydligen fett kul vid datorn så hon gjorde en bild till mig, hahahah! Jag dog av garv, men här är iaf jag och min nästan omöjliga kärlek Jovan Stefanovic som inte blev lika snygg som vanligt på bilden, men wtf det är ju ändå han&jag!



jovana skriver - skorbre

Eftersom mina planer som vanligt inte funkade, så blev det köpaskor idag (alla butiker stängda). Så jag har i stort sätt suttit vid datorn hela dagen och fixat musik till resan, wiho. Och min mami överraskade mig med skor som hon igår köpt till sig själv, men hon ville inte ha dom så vem tror ni fick dom? Jag tar alltid för mig av allt som ingen annan från familjen vill ha, skitsynd. Men det skadar aldrig att ha ett extra par skor.


Det är inte för mkt remmar och sånt så det blir för mkt gladiatorstil. 9-10 cm klack, och dom där silvriga sakerna är egentligen som nitar, så det blir rätt tufft och fint samtidigt. Lite sådär lagom fläshigt, bara för att ha. Vad tycker ni? (:


jovana skriver - upsidupsi

Jag hade planerat att gå på skojakt idag, men nu kom jag på att det var midsommar. Ngn som vet ifall det betyder att allt är stängt idag?

jovana skriver - godmorgon

Hej bloggen!

Kvällen bestod av en massa snack, skratt, film och planer. Vi fyra tjejer, inga namn nämnda, har världens bästa eftergymnasiet-planer! Det kommer bli så grymt kul, men jag ska inte avslöja ngt än utan ni får reda på det efter sommaren. Nu ska jag springa och fixa mig snabbt och gå på jakt efter ngra snygga skor.

Jag har kontakt med Linn hela tiden såklart, och jag kan berätta att hon har den superkul där uppe. Igår lyckades hon åka fyrhjulning helt själv för första gången (utan att krocka), duktigt! Och nu är hon ute och fiskar, fett mysigt.

jovana skriver - sweet dreams

I natt hade jag en skitäcklig dröm! Jag drömde typ att Linn skulle komma hem till mig. Sen knackade hon skitmkt på min dörr, och när jag kollade ut genom fönstret såg jag henne med en maskerad kille som hotade henne med kniv. Jag blev panikslagen och fick ut min lillasyster ur bakdörren så hon sprang till grannen, samtidigt som jag gick ut ur huset och gömde mig bakom buskarna, och sköt på killens ben med en pistol (?), och sen vaknade jag. Lite brutalt! Jag drömmer alltid helt störda drömmar!
   


     
  

jovana skriver - bästablondiedag

Idag är det våran blondiedag, wiho! Den 19 februari blev vi officiellt varandras blondies, så nu har vi varit det i 4 månader. Men 4 månader är ändå inte ngt jämfört med så länge vi kommer vara det, föralltid

Allt fint som händer mig förknippas på ett eller annat sätt med talet 19, lite läskigt. Det får bli mitt lyckotal.


jovana skriver - aww gullunge

Finns det allvarligt ngn sötare unge än Jamie från one tree hill? Skulle knappast tro det! 

 


När jag ser såna här gullungar får jag nästan själv lust att ha barn (okej, inte än). Tänk er egentligen att ha en liten söt oskyldig varelse som du själv skapat, ska uppfostra och som tillhör bara dig till max. En gullig liten bebis som du kan krama och gosa med dagarna ut, som tar åt sig av dina ord och har dig som egen förebild. Aww!

jovana skriver - <3

Till min sötaste älsklingsblondie, du vet hur mkt jag kommer sakna dig.


linn skriver

nu ska jag åka strax och kommer inte ha tillgång till data, så ni får kika in sen när jag börjar skriva igen (jovana skriver datum sen) och läsa om min sommar! HEJDÅ ALLA, ha det bäst nu i sommar, ses i augusti!

och eftersom jag åker nu kommer jag inte hinna träffa jovana något mer innan hon åker till serbien, så vi kommer inte ses på typ 2 månader eller mer?!
jag kommer sakna dig massor bb, favoritblondie, bästy, moje srce, min jovana!
några av alla våra minnen, varje bild har sin egen historia, I'll always remember hihi







I LOVE U, ZAUVEK BEBI! together we're perfect

jovana skriver - doktor med lim

Idag har jag varit ute och handlat presenter till typ halva serbien. Men jag lovar att den största delen ändå blev till mig själv, mohah. Men bland annat köpte jag superlim (fråga inte varför), då kom jag på en sak.


Jag kanske var 9? Då älskade jag att leka doktor. Och min favoritleksak var ett sånt där stetoskop eller vad det heter, som hörlurar till att lyssna på hjärtat. Min bror tog sönder det så att en av öronsakerna lossnade, då fixade pappa det med superlim. Och han sa att jag inte skulle röra ngt på typ två timmar eller vad det va. Men jag var tvungen att kolla om det torkat efter typ en halv minut, och det gick ju som det gick. Det hela slutade med att stetoskåpet och jag satt ihop tillsammans. Eller man kanske kan säga att det hängde fast på mitt öra. Jag blev dö rädd att mitt öra skulle lossna eller ngt, fast som tur är fixade vi det på ngt sätt som jag inte kommer ihåg (?)
så den här gången ska jag vara försiktig!


linn skriver

som du sa igår, jag kommer också ihåg när vi snacka vårat första långa samtal i luren;
jovana: hihhiih
jag: hahah
båda: hahahahahahahh (ca en halvtimme utan att andas)
jag: okejokej, stopp! vi ringer om fast på låtsas
jovana: okej
jag: nu ringer jag dig, ringring! a hallå?
jovana: men hahah, du kan ju inte både ringa och svara!
jag: oups, hihii
båda: hahahahahahah
sen fortsatte det sådär några timmar tills jag la på utan mening så rang vi upp och fortsatte skratta!
varje gång i mitten av samtalet råkade jag lägga på, fast jag har blivit bättre på det nu! hur ska jag klara mig i 2 månader utan våra toksamtal?

linn skriver

igår tvingade mamma mig hjälpa henne att laga mat, men jag tror hon ångrade det liiiiite. jag skulle bara pressa lite vitlök i en skål men jag visste inte att man behövde sikta så det flög vitlök genom halva köket, sen skulle jag bara kolla åt andra hållet, då flög resten åt de hållet.
sen skulle jag diska lite fast det blev en liten tsunami, som alltid när jag diskar!

nu snurrar det massa tankar i mitt smarta huvud, så jag måste skriva lite här eftersom jag inte kommer skriva på ngra månader sen!

jag har kommit på varför jag har så svårt att lära mig eller komma ihåg nya saker, det är bara för jag redan har så mycket i mitt huvud. jag kommer ihåg saker som har hänt eller vad någon sa på dagis.
förut frågade mamma om jag kom ihåg var ngra personer bodde, och jag börja rabbla upp en massa saker efter vi hade varit på dopfest hos dom. jag förklara typ vägen in i köket, vad dom hade för mat (jag var tjockis redan då) och massa, sen sa mamma att jag var 2 år när vi hade vart där senast? snacka om att jag har mycket i mitt minne!



linn skriver

haha, i inlägget nedanför ser man hur fint jag stavar på msn. jag orkar aldrig ändra något där, så det ser oftast ut så.

jag har inte så mycket att skriva för nu ska jag packa, handla och leta saker hela dagen, ikväll åker jag!


sommar, här kommer jag!

jovana skriver - 100!

Som ni ser på titeln är det ngt speciell med detta inlägg. Kan ni gissa vad? Det är vårat 100de inlägg! Vi har bloggat i typ en månad och så har vi skrivit 100 inlägg, inte lite det.

Och bara för det får jag lägga upp den här bilden, som beskriver oss till max! Den här skrev vi för cirka tre månader sen eller ngt sånt. Fast vi gör ju alltid såhär, hoho (jag vann)


linn skriver

nu sitter jag och dricker min latteshake som jag kallar det, det är kaffe i milkshake, fast jag har tagit bort mjölken...så egentligen är det typ choklad, glass och kaffe mixat, men superduper gott är det iallafall!

jag försöker få saker på datan att funka, jovana skickade mig två olika filer, på den ena funkar tydligen bara ljudet och den andra bara filmen (?) jag får alltså kolla på twilight utan ljud och lyssa på yesman, goodie!

hoppas ni haft en skön dag ute i solen, det lär ju regna i helgen. jag menar midsommar utan regn, vad är det?
fast kanske det inte alltid regnar? aja här är iallafall en bild på min&min kusins midsommarstång för två år sen, vi gör den varje år, det har blivit våran tradition!

linda och jag, snart kommer jag upp!

jovana skriver - dagens hot & not

Åh bloggen har varit helt fuckad idag, nyss la jag upp ett inlägg och nu är det borta?! Jag har lärt mig att man ska kopiera allt man skriver på datorn!

Tänkte iaf lägga upp en hot&not, och säga att det här inte har ngt med vad som är inne & ute att göra utan bara det jag själv tycker om allt möjligt.
  • Cristiano Ronaldo nobbar Paris Hilton - rätt åt henne! Dags att ngn tar ner divans fötter på jorden, vem tror hon att hon är egentligen?
  • Volanger - jag tycker verkligen volanger är det finaste som finns på tjejkläder. Det ser så sjukt snyggt ut på kjolar och klänningar, benen förfinas på ngt sätt. Och det ser perfekt somrigt ut också!
  • Magnum Temptation - varför klagar alla så mkt på nya glassen? Jag tycker den är grymt god (som allt annat man kan äta typ). Det är typ en blandning av allt möjligt gott och sött.

  • Hundar - nu när sommaren närmar sig så är det mer och mer hundar ute. Sen jag föddes har jag varit rädd för hundar. De kollar så uppjagat på mig, och ni behöver inte fråga hur många gånger jag blivit jagad av en hund
  • Gina tricot den här säsongen - jag har alltid älskat Gina, men nu? Jag har gått ut tomhänt minst fem gånger därifrån under senaste månaden. Jag minns hur fina kläder dom hade förra året. Men det lär säkert bli snyggt nu med... när jag är borta
  • Smink - allt som har med smink att göra ska bort nu under sommaren! Det ser så ofräscht ut med utkletad foundation i solen. Passa på och bli solbruna istället, naturlig skönhet är alltid vackrast

linn skriver

jag kolla mina betyg nu och alla är satta, jag fick 2 MVG, 5 VG och 3 G. jag är glad för 2 av betygen men missnöjd med g i samhälle och vg i bild. om jag inte skulle haft ig på det första samhällsprovet kanske jag skulle klarat vg gränsen.
fast tur ändå med g i historia efter alla mina ig i den kursen!
så mitt mål till nästa år blir inga IG! men skit i det nu, hallå det är ju sommarlov?

idag har jag bara solat och hjälpt till i trädgården, ibland känns det som jag typ bor på en bondgård fats istället för djur är det grönsaker.
vi har två tomter vilket gör att vi har stor trädgård (fast hälften är typ skog och berg) och i den har vi 5 odlingsland och massa fruktträd lite här och var, jag lovar att jag skulle kunna bli fruktodlare här, vi har päron, äpplen, körsbär, jordgubbar, hallon hah vad du vill! + alla himla land med kryddor, görnsaker, potatis och sånt.
ärligt, det är jobbigt att jobba där, förra gången fick jag till och med en blåsa på fingret!? ajajaj.

nu ska jag grilla marsmallows, fast först mat!


jag och jovana när vi skulle spela volleyboll här

linn skriver

som jovana skrev så har vi inte kunnat uppdatera idag, men iaf vaknade jag sent idag också, vad är det med mig? men skönt när jag kommer till ockelbo där vaknar man alltid tidigt.
igår upptäckte jag de här två låtarna:

ena är från twilight och den andra från oc

jovana skriver - fel på blogg

Bloggen har vart störd hela dagen, det har varit ngt avbrott så vi har inte kunnat publicera våra inlägg. Detta skrev jag iaf ca 11:

 Hello bloggen!
Nu ska jag städa hela mitt rum och min garderob, det lär ta typ halva dagen. Nyss märke jag att min tröja var ut & in, man brukar väl säga att om kläder står tvärtom på morgonen så kommer hela dagen gå fel? Men det tror jag inte, jag vaknade med bra humör.

Inte för att ni kan serbiska men jag dör bokstavligt för det här. Skulle inte ha ngt emot att städa i en vecka bara jag fick lyssna och kolla på detta samtidigt! Och det är ju det jag ska göra, så nu ser jag fram emot dagen mohah


jovana skriver - twilight

Påtal om twilight filmen vi såg ville jag bara nämna en sak.. Till alla miljontals tjejer som dör för vampyrkillen, han var inte alls så snygg! Han var charmig kanske, men inte i närheten så snygg som alla snackar. Och om man ska snacka om snygg, vart hade ni ögonen när den mörkhåriga killen va i bild? Det där kallar jag fint!

 vs.

Första bilden: Robert Pattison (Edward Collen i filmen, vampyrkillen)
Andra bilden: Taylor Launter (Jacob i filmen, långhåriga killen)

Taylor var grymt mkt finare! Vad säger ni?

linn skriver

nu kom jag ju på att jag var så inne i bingo spelandet att jag knappt märkte att jovana bröt av hela snurrsaken (typ det spelet går ut på), men det gjorde inte så mkt bb, vi slog våra kloka hjärnor ihop så det gick ju vägen!

sen har vi ju dagens konversationer:

vid matbordet säger jovana till teodora att berätta lite för mig om sina killar, vad dom jobbar som osv.
jag: HAR DOM JOBB?!
jovana&teodora: HAHAHAHAH
jag tänker (ahaaaaa, hon var ju kär i någon från tv)
jag: men vad jobbar dom som då?
jovana&teodora: HAHAHAHHH
jag fatta inte riktigt det roliga med det hela, men jag tror inte att dom jobbar.

always ger dig viiiiiiiiingar, eller vad dom nu säger i reklamen?
på bussen hem smsa jag och jovana lite och det såg ut så här:
jovana: jag fattar inte att vi inte kommer träffas...blablabla
linn: inte jag heller blablabla...
jovana: zauvek, forever, föralltid blondie
linn: forever and always, åååååh påtal om always, jag glömde byta tampong!?

så här känslosam kan jag vara ibland!

jovana skriver - vi ses världens bästa!

Idag va last time jag var med Linn innan sommaren.. Nu kommer vi inte träffas på över två månader, sorgligt! Men tiden går fort och vi ses snart igen. Men shit jag har ändå inte fattat att vi inte ska ses på så lång tid! I love you favoritblondie.

När Linn gick åkte jag med familjen och köpte sånt man behöver inför en långresa. Men såklart har jag fortfarande inte handlat allt jag behöver. Idag blev det rätt bestämt, jag åker nästa onsdag om allt blir som planerat. Så det är fortfarande en vecka kvar, en helt fullproppad vecka kan man lugnt säga.


linn skriver

hemma hos jovana kollade vi på twilight (vi är typ de enda på jorden som inte sett den än?) den var väl bra, vi hade såklart skyhöga förväntningar på den eftersom vi får höra om den varje dag av alla; alltid frida&hanna sötisarna. fast vi fattade verkligen ingenting i början, men seeen...
juste, jag kände igen typ 3 av ansikterna i filmen så blev jag jätteirriterad för jag inte kom på vilka det var, så jag tvinga jovana att googla dom och det visade sig att alla tre har medverkat i O.C, 2 av dom i sesongen jag kollar på nu!

sen satt vi på hennes balkong och spelade bingo med teodora, jag gick verkligen in för det!
sen skulle vi äta och helt plötsligt sitter vi 3 plus hennes mamma och verkligen asgarvar (jag grät som vanligt) åt grannens gräsklippare(?)

sen åkte jag hem, jag har lärt mig åka buss&tåg själv nu, lite halvt, jag är stolt över mig själv. men i tullinge råkade jag halka på en gräsväg, men det var bara två små fjortistjejer som garvade åt mig och då var det bara att skratta tillbaka!

FÖLJ OSS!

Om ni följer våran blogg så kan ni prenumenera gratis och veta när vi uppdaterar nya inlägg, ni behöver bara klicka på länken nedan, lätt som en plätt. Bra va?

Följ min blogg med bloglovin!

jovana & linn skriver

Nu fixade vi designen! WIHO VAD DUKTIGA, såklart.
Egentligen tänkte vi fixa en ny header men eftersom vi båda ändå ska åka bort snart och det är sommar, så blir det bättre om vi gör det efter sommaren. Ni får stå ut med våran vanliga gamla söta lilla header :)

Ser ni vad tidiga vi är idag förresten? Linn vaknade halv8 idag! Nu ska vi ha mysdag hemma hos mig med massa allt möjligt. Typiskt att det just idag ska va fint väder när vi bestämt oss för att vara inne hela dagen..


linn skriver

omg nu har jag vart vaken 40 minuter, och jag är så duktig så! fast nu måste jag springa till tåget om jag ska hinna (nemasproblemas för mig och passa tider). idag är vädret minsan klarblå himel och sol(?) bara för jag och jovana har bestämt att vara inne och kolla på film hela dagen! igår gick jag liksom i vinterjacka, vilket sommarlov?

såhär kallt var det! nästan

jovana skriver - INTEEEEEEEE BRA!!

OUPSSSSSSSSS. Nu råka jag exprimentera lite för mkt så det verkar som att jag förstört våran header?! Snacka om att Linn kommer döda mig imorn. Eller jag kommer nog döda mig själv. JAG LYCKAS FÖRSTÖRA ALLT! Men det var inte meningen att den skulle försvinna bara sådär :( vi måste fixa ngt fint imorn... Ohno, jag är så klantig. Nu vågar jag inte försöka fixa det för jag kommer säkert göra så hela bloggen försvinner!


jovana skriver - hejdå R

Under hela kvällen försökte Linn lära mig säga R. Jag gick runt och skrek ut allt jag kunde komma på med R, fast sen kom vi fram till att det vart rätt så misslyckat. Hon skulle ge mig bra förslag, hon ba "säg lyckstolpe". Haha, synd att det bara inte finns ett R i lyckstolpe, smarthead :) Men sen gav jag upp och bestämde mig för att undvika allt och alla med R. Jag har slutat äta koRv och besämt mig att den jag gifter mig inte får ha ett R i sitt namn. Sorry Adrian! Bättre lycka i nästa liv när Buddha återupfött oss, då kan jag kanske prata normalt.

Ingen C. Ronaldo, bara Jovan Stefanovic som gäller!


jovana skriver - hos evy

Idag bestod min dag av lite folk från skolan. Eller rättaresagt först träffade jag Rita för att åka till Evy som bor i Tumba, jag orkar inte åka tåg och allt mer! Bajs Södertälje, jag ska flytta härifrån snart.. ngngång.. en vacker dag. Fast då kommer jag ju få åka massa tåg till södertälje istället, grh. Men iallafall, vi var hos Evy några st från klassen och gjorde ingenting, fast det var rätt kul ändå haha.

Jag och Rita hade btw megakul i bussen. Alla kollade snett på oss när vi garva åt ingenting, eller vi skrattade åt "tretusen hejdå" hahah och massa annat som jag inte behöver ta upp för ingen kommer ändå fatta. Sen hos Evy skulle hon visa mig hur mkt hon gått upp i Mallorca, och av alla kroppsdelar som man kan visa sitt fett på så sätter hon sin fot (storlek 35) mitt framför mitt ansikte och säger "KOLLA VAD FET JAG BLIVIT" hahahah, kul där.


hon har blivit sjukt brun, och inte fet!


linn skriver

nu har jag vart i brantan på grillfest med jovana haha, vi fick applåder för vårt fantastiska arbete som langare hah, synd att emma inte kunde vara med!
vi träffade världens sötaste småbarn, indra! som vägrade bli kompis med mig och jovana (fast hon blev det med mig sen!) sen åkte jovana hem och jag och min lillasyster som jag inte har träffat på hundra år var kvar och sen gick vi hem till mig och studsade studsmatta och lite allt möjligt. när man är med henne får man lyssna rätt mkt! jag fick en lektion i hur man arbetar som barnuttagare (?).
men jag har iallafall lyckats sparka en unge i huvet och spottat min lillasyster i huvet (pga att jag såg en svart katt gå över vägen..)


linn skriver

jag vaknade nu(?) jag har hong aldrig sovit så här länge haha, jag brukar va rätt pigg, efter 10 iaf.
jag tror jag ska äta frukost nu, för jag är fotfarande lite sovande.

OMG nu trillade en tak lampa ner i rummet brevid!? och vi har typ minst 5 meter i tak, hoppas inget gick sönder hah.

jovana skriver - GREKLAND

Nu har jag ett stort dilemma här på g

Vill jag åka till Grekland i sommar eller inte?

bra & dåligt

+ jag blir sådär grekland megabruuuuun
+ jag får vila ut påriktigt, har inga måste-göra saker
+ shopping hihi
+ det är fint och jag slipper allt och alla i två veckor
+ det är ju greker!

- jag kommer förlora typ 2 veckor i juggan (juggan är alltid roligast!)
- jag åker dit med familjen bara, inga i min ålder
- det blir alltid långtråkigt efter typ 5 dagar
- jag kan råka somna på min madrass som för två år sen, så att jag flyter bort och skapar kalabalik
- just för att jag flöt bort för två år sedan, så håller mina föräldrar mer ögonen på mig än mina småsyskon när vi badar, pinsamt värre
- jag måste vakna typ senast 8 varje morgon!

Så vad tycker ni, Grekland eller no Grekland?


jovana skriver - bilder från skolavslutningen

Jag kom på att jag glömt lägga upp bilder från skolavslutningen, inte för att vi direkt tog så många pga äckelvädret!


Maria the beauty


Ankan är min favorit!


Mariaa och jag


Emma, Linn, jag och Maria. Sjukt lyckad bild som ni ser, Maria smashar mig med paraplyt

nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, höhö


linn skriver

jag har dansat i regnet inklädd i röda gummistövlar, trosor och regnjacka med hurtful i lurarna, bara för att liksom. men det var skönt efter en hel dag inne och jag har märkt att det går faktiskt att vara ute även i sån här storm, det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


jovana skriver - RRRRRRR!

Haha, roliga skämt Linn skrev men jag fatta inte det sista.

Nu ska jag springa och fixa mig för jag ska va hos Natali om en kvart, bråttom! Ville bara skriva att jag bestämt mig för att under det här lovet lära mig säga "R". Asså det är inte direkt så att jag läspar eller ngt, fast jag kan inte säga helt rent R. Och ja, det låter skitfult. Så nu har jag ett mål under lovet, wiho! När jag är tillbaka från Serbien kommer ni höra en helt ny sak komma ur min mun. Inget mer eller mindre, än ett riktigt R. BRRRRa va?

Jag har redan börjat öva, men jag kom på att behöver ngn som lyssnar också, usch. Ni kan hjälpa mig genom att skriva massa R-ord som jag kan träna på!

linn skriver

nu vill jag göra som jovana och lägga in lite skämt, så man kan skratta lite i det dystra vädret.

- Varför är blondin skämt så korta? - för att brunetterna ska fatta dom
- Vad säger brunetten när hon föder barn? - Jag hoppas verkligen det är mitt

asså vilka är egentligen smartast, blondinen man skämtar om eller brunetten som tror IQ:t sitter i hårfärgen?

HAHAH, den här va bäst:
 Det var en gång en blondin som träffade en god fe. Hon fick tre önskningar.
Jag vill bli ännu blondare än jag redan är. *POFF* så blev hon det
Jag vill få ännu blåare ögon än jag redan har. *POFF* så fick hon det.
Jag vill bli ännu dummare än jag redan är. *POFF* så blev hon man.

jag skrattade iallafall!

linn skriver

nu sitter jag och lyssnar på mickis som snackar värsta dialekten, HAHAHH jag skrattar ihjäl mig! men nu sprang hon iväg?

igår gick vi hem till ellinor i klackar, apjobbigt! sen var vi där typ en kvart och hälsade på alla som man inte har sett på länge, sen var v tvugna att gå. så när vi kom till centrum satte jag mig i tunneln och vägrade gå mer. så jag tog av skorna och gick barfota i regnet! jag tvingade mickis att ta av sina också så hon gick i strumpbyxor, så badade vi i vattenpölar wiho! sen gick vi till dammen och gungade och träffade micke. men sen blev det så regnigt så vi sprang hem med verkande fötter. när vi kom hem gjorde vi fotbad och kollade på film&åt godis, och somnade runt halv 3.

nu ska jag kolla va mickis garvar åt!


ute i regnet
myspys

jovana skriver - klassen

jag gjorde ett test, vi har ju varit tsms i ett år nu

DIN KLASS

VEM ...
Är snyggast: alla är snygga

Är sämst på matte:  det vet jag inte (jag går i den smarta mattegruppen hallå!) haha, alla är godkända tror jag.

Är de flesta lärarnas favoritelev: Jonte!

Är bäst på musik: Kevin, om man utgår ifrån hans snack iaf.  

Verkar vara i trotsåldern: trotsåldern? :S

Ser ut att vara mest deprimerad: alla är glada! Tom kan vara lite trött ibland.. ahah

Har snyggast klädstil: Matilda

Känner du minst: oj, det vet jag inte. typ Mattias och dom.

Önskar du att du kände bättre och kunde umgås med: jag umgås redan med dom som jag vill umgås med :D

Saknar du att umgås med: läs förra frågan, stypid.

Verka vara mest bortskämd: Jonte, liksom jaccuzzi och 100-tums tv DAH

Är mest irriterande: åh, två st

Är roligast: alla på sitt sätt haha, vi är roliga

Är mest berusad: det vet jag inte, fulla eller vad? ingen är full i skolan idiot.

Borde bli pilot: ngt säger mig att Simon kommer bli, haha!

Skrattar mest: hahahah, jag. och Rita. och alla andra.

Gör ofta din skoldag värre: grh

Är sportigast: killarna, Philip och dom

Är nästan aldrig sjuk från skolan: Paolo har 100% närvaro, hahah!

Är en läslus: vet inte, William? ingen aning.  

Hade du velat byta liv med en i klassen för en dag? ingen.  

Spelar hockey: ingen.  

Vem är coolast? Viktor är lite riktigt sådär fläsch!

Vem är sötast? Rita!

Vem känner du bäst? Mickis, Maria, Rita och Eleonida.

Vem är bäst på svenska? ingen är bäst med Denise som lärare.  

Vem är sämst på språk? no idea.

Vem är mest fjortis? INGEN?!

Vem är mest emo? Martin är metallica, de är typ samma sak? 

Vem är mest hippie? vi har inga hippies, kanske Anna läraren hihi.  

Vem är bäst på att dansa? Elli enligt henne, hahah.

Vem kan räkna ut 1+1? alla hoppas jag

Vem är klantigast? inte kan det vara jag iallafall... hehe.

Vem har en pojkvän/flickvän? vet inte

Vem borde ha en pojk/flickvän? den som känner för det 

Vem tar illa upp av kritik? typ Simon haha, fast på roligt sätt. Eller Christian!!

Vem kommer att bli rik i sitt liv? alla, vi är ekonomer!


jovana skriver - sjuk!

Ohno, jag hade ont i halsen & hosta hela natten så jag knappt kunde sova.. Nu kliar min hals och jag nyser hela tiden. Bara det som fattades verkligen. Och det spöregnar ute som ett + i kanten.

För att jämna ut vinterstämningen så har vi bakat inget mindre än lussebullar, hehe.



linn skriver

nu sitter jag och mickis och äter godis och fixar oss och bara babblar en massa. skönt att umgås med henne igen!
såklart ser vi likadana ut haha, är man tvilling så är man!

linn skriver

nu fastnade jag i en isbit igen så kom jag och tänka på skolavslutningen hos simon, när vi satt på balkongen på kvällen tyckte emma det var så kallt att hon trodde man skulle fastna om man slickade på räcket! så jag var ju tvungen att testa, man gjorde inte det.
en annan sak jag kom på är att på morgonen märkte jag att min trosor var utochin hah, hur hade det hänt medans jag hade tights på mig? sen körde jag lite jonte stil och satte på mig tröjan bakochfram.
kommer heller inte glömma anastasias sömnprat "hur mkt har du, eller hur mkt får jag?" och när jag fråga va hon hade drömt så drömde hon att hon var hos en rik kille? hahahah

nu måste jag springa och möta mickis, så jag inte blir sen (det händer aldrig)


linn skriver

OMG, jag och jovana fick precis reda på att vi inte kommer gå i samma spanska grupp nästa år?!  jag ska minsan se till att vi hamnar i samma, annars ig direkt (till båda! / jovana)! vi tror dom har gjort det med flit, va dålig stil. nu hatar jag skolan! tänk om vi inte åker till spanien tillsammans nu? näe jag ska byta.

jovana skriver - tonight

Det här blir sista inlägget från mig idag. Nu ska jag ut till Alex & Andrea. Sen blir det också Zvezde Granda, det bästa att se fram emot i nuläget! Hoppas ni har en fin lördagskväll.

PS. Glöm inte att rösta på våran blogg på http://aaeh.blogg.se/. Idag är sista dagen!


me & bb i skolans hiss (miss it!)

jovana skriver - grrrrrrh bajs

Det är verkligen något med att jag inte kan göra två saker samtidigt! Medans jag städade bad jag min syster gå och köpa en comviq värdebevisgrej till mig. Och då kom hon och gav mig det medans jag sortera mina miljoner papper. Och i dom där miljoner papprerna fanns typ miljoner gamla värdebevis.

Resten är inte så svårt att lista ut. Självklart råkade jag stoppa det här kvittot bland alla andra. Och det står inte ens datum eller ngt på kvittorna. + att jag slängt allt i papperskorgen innan jag kom på att mitt nya också låg där. Så antingen går jag och ber teodora köpa ett nytt, eller så måste jag sitta i typ en timme och prova mig fram tills jag hittat det riktiga kvittot, om jag ens lyckas hitta det. Alternativ 1 låter mest troligt!

jovana skriver - hemmafru next

Shululu! Min dag hitills har gått ut på att hjälpa mamma städa hela huset typ, snacka om att jag är påväg mot hemmafru. Nja, inte än. Jag tycker faktiskt det är rätt kul att fixa och sånt i hemmet, bara man har musik till, och inte dammsuger för det är det värsta jag vet.

 jag duschade massa växter! hihi

 jag fick städa hela teodoras rum, och fixa kläder på alla hennes barbiedockor som va nakna

 jag tvätta helt seriöst nästan alla fönster i hela huset, skitjobbigt

 jag fixa en massa tvätt

 och så fick jag sortera typ en miljon papper!

duktig eller?



linn skriver

nu har jag precis firat mamma lite mer med tårta, lite släkt kalas.
ikväll kommer mickis hit, så jag kan tyvärr inte åka och fira ellinor, men hoppas dom har kul iallafall!
vädret är ju fortfarande äckligt, men närm man lyssnar på sandras låt blir man ju lite glad.
nu ska jag ut med hundarna eller något annat otroligt viktigt!


jag hittade den här fina bilden på mina pigga bebisar emma&anastasia

jag och mickis för typ 2 år sen, då vi alltid såg ut som tvillingar (dock inte på bilden)

linn skriver

nu sitter jag och lyssnar på min systers bästavän, hon är skitduktig, visst?
hon har skrivit låten själv och är bara 95:a, jag tycker hon är så modig, hah jag är stolt över den lilla skitungen.

jovana skriver - hot & not

Fick en ide om att börja med hot&not smålistor. Så vi kallar det här för dagens hot&not

.

  • Färgerna gul, aprikos och rosa. Den här säsongen har det blivit mina absoluta favoriter. De ger en riktig sommarkänsla!
  • Inget plugg på två månader, värt att sätta som punkt. VI HAR SOMMARLOV.
  • Spanska serier/såpor. Jag svär att det är mitt största intresse vid regndagar som dessa. Jag brukar kolla på serbiska kanaler, men det finns en på kanal 7, "el cuerpo del deseo". Ta en titt, man fastnar direkt! Och skådespelarnas utseenden behöver man inte ens kommentera...

  • Cristiano Ronadlo säljs för ca 1000 miljoner kr till R. Madrid. Visst, han är min man. Men den där summan kan man faktiskt använda till ngt vettigare än fotboll. Inte bra!
  • Platta gladiatorskor - högklackade är okej. I vissa fall krockar jag verkligen med svenska modet. Vad är det snygga med gladiatorskor? Det ser ut som Herkules, bara att han passade i sina.
  • Det är den kallaste junistarten vi har haft på länge i Sverige. Massa regn, vindar, moln och allt tråkigt. Jag vill ha sommar!



 


linn skriver

iiiiih, jag är galet glad jag kolla mina betyg som nu är satta och jag fick MVG i svenska a, wihooooo jag är så glad!
fast dom hade bara satt 5 betyg, av dom hade jag 2 mvg, 2 vg och 1 g, g:t är jag skitnöjd med för det är i spanska, men ett av vg:n borde vara ett mvg!

nu ska jag springa runt och fira hah, snor uppmärksamheten från mamma och morbrors fördelsedag!
juste grattis johan till studenten idag!

så tråkigt utan bilder så här får ni fler från avslutningen hahah.


skönaste bilden HAHA

sötaste

jovana skriver - humor

hahahahahah, såhär roligt har jag just nu

vad gör brunetten när hon vill göra abort? - dödar storken!

jovana skriver - sömnsjukan

Påtal om det linn skrev, sömnsjukan har verkligen spridit sig. Idag vaknade jag 8 för att gå på min systers avslutning. Jag kom hem runt halv10 och sen dess har jag legat i soffan och kollat på spanska serier, ätit allt möjligt och sovit. Känns verkligen som en bra start på sommarlovet, not.

Ikväll blir det antagligen mys/filmkväll hemma hos natali. Egentligen skulle jag med massa till täljeavslutningfesten, men ser det ut som att jag är på sånt humör? Kanske om dom hade en mysig stor säng mitt på dansgolvet att sova i.

Vid såna här tillfällen är musik mitt största intresse. Den här låten har gjort mig dökär, lyssna!



linn skriver

asså skitväder! nu har jag skrivit mina planer som jag kom på nu inför sommaren, fast problemet är att jag har allt på ungefär samma datum, här är det jag kom på nu (om ni är intresserade)
- imrgn - födesedagsfest för ellinor
- 14-17 juni, tullinge med vänner
- 17 juni, mickis?
- 18-28 juni midsommarfirande med släkten, sen ockelbo med linda
- 29 juni- 5 juli gotland
- hela juli vara med massa trevliga och ockelbo
- augusti ockelbo och göteborg
sen får vi se vad som händer, sen i spetember blir det efterlängtade spanien!

nu sitter jag ock blir irriterad på mamma&lovisa som asgarvar åt saker lovisa har skrivit när hon var liten tex hennes finaste rimm "one cheese fis". ahahahahah

linn skriver

idag är jag verkligen seg, jag blev väckt vid 8 för att fira mamma fast jag somnade och vaknade för en stund sen. då gick jag in till lovisa och fick höra att min överläpp typ var tre gånger större än min underläpp? hoppas det går bort snart hah.

vädret idag är ju katastrof, man blir hur otaggad som helst, men jag måste försöka hitta på något kul iaf! om jag inte somnar (jag tror jag har fått sömnsjukan igen)

sen har jag ätit massa mums-mums igårkväll och nu så jag känner mig helt fullproppad, menmen, är man tjockis så är man!

jovana skriver - therese johansson rojo



asså detta är så sjukt, så vidrigt och äckligt att man inte finner några ord. hur kan avundsjuka leda till mord? therese rojo i enskede (tror jag) va 15 och mördades av en kille i samma ålder från hennes skola. varför? för att han tydligen hade flirtat med henne i våras, och hans tjej blev då sur. för att bevisa sin kärlek för tjejen skulle han mörda therese. dom är ett år yngre än oss, inte ens hunnit mogna.
 
jag läste tess blogg och alla artiklar typ hela morgonen. en tjej som ledve livet fullt ut och hade ingen aning om vad som väntade henne, så sorgligt. jag blir så shiahdhddasfniaol på såna här människor. dom borde inte ens kallas människor! och den värsta blir ju tjejen, för hon hade övertalat sin kille att mörda tess. problemet ligger ju inte i tess isf, om hon & hennes kille inte kan lita på varandra så är det deras problem.



                              

jovana skriver - rösta!

rösta på våran blogg, på http://aaeh.blogg.se/
då får ni maybe en liten puss i efterhand (:

linn skriver

kom nyss hem från emma där vi satt och halv sov, men kul hade vi som vanligt! jag märkte att jag kan se ut som en påfågel haahha.
vi skulle egentligen gjort massa grejer idag men vi har inte vart så pigga så vi har ätit onyttigt och kolla på tv hela dagen typ, synd att det bara var typ idag det skulle vara sol, oups.
vi försöker fortfarande få in att det är sommarlov, hallå SOMMARLOV! wiho, nu ska jag ringa linda och planera min sommar mohahah

emma igår när vi snacka med massa folk hos op, hahah vi har alltid roliga ideér, ni skulle kolla i våra hjärnor hahah

jovana skriver - bilmakare next

haha knappast det! jag har tagit körkortsteori som ind. val i tåan, hur ska det gå?! om det är ngt som jag är sämst på så är det bilar och orientering. men idag var jag hos stefan och hjälpte (=höll en skruvmejsel medan han fixade resten) med att fixa bilen. dom fick en skruv levererad hem haha! och jag fick till och med sitta vid ratten och bromsa medan han pushade bilen, det kallar jag stort! fast det gick inte så bra så han fick köra fram den själv ist.


och så fixa han allt, tack vare mig hihih

kvällen ska jag ägna åt min kära vän datorn. jag tror till och med att jag ska sitta och spela the sims, haha!

linn skriver

igår har jovana berättat lite om men jag skriver ändå min vanliga lista hah, vi gjorde massa skoj!

- skolavslutning, jag glömde esons present och missade bussen och fick skavsår som + i kanten.
- glömde säga hejdå till min klass
- åkte hem till op där vi spela fifa (jag ägde!) och typ supermario..
- emma&anastasia kom med pizza och vi fixade oss här
- mamma råkade upptäcka lite vi hade med oss
- vi HANN till tåget, (lite kaos som jovana skrev)
- hade 70 par skor som vi bytte om på bussen med
- kom till simon där alla var aspackade runt 6 haha
- träffade emelie, länge sen! och annat trevligt folk
- eson fick sin present, som han då blev jätte glad över (undra om hankommer ihåg den nu haha) jag och jovana köpte en prinsesskrona och fixade en gullig ram till honom
- emelie spillde ner jovana
- philip försökte hjälpa oss att komma på den rätte för oss haha
- enligt rykten strippade tom för matilda och alexandra haha
- alla drog runt 12 haha så då städade jag, emma och anastasia
- sen sov vi hos simon
- anastasia snackade i sömnen
- eson ringde en massa roliga(?) samtal
- emma, jag anastasia åkte till mig och åt
- fick reda på att linda ska med till gotland, wiho!
- jag skickade iväg lovisa för mums-mums men dom har fortfarande inte kommit!

nu ligger emma och anastasia i soffan och sover så nu ska jag ocskå gå dit!


kanske kommer mer bilder när emmas kamera är inladdad

jovana skriver - avslutningsfest

hejhopp, lite sen uppdatering idag. igår var klassen (+ massa andra) samlade hos simon. måste bara säga att våran klass är världens bästa, i skolan och utanför.

vi fick skjuts av linns pappa ner till stationen. han lämnade oss vid parkeringen precis när tåget kom, så vi fick kuta det snabbaste vi kunde. jag råka ta sönder min väska, tappade min sko medans jag sprang så jag fick springa tillbaka och hämta den, och så glömde jag att mitt busskort gick ut 7, så jag fick hoppa över spärrsaken. vi var typ en millimeter ifrån att missa tåget, eller jag iallafall. linn, emma och anastasia var inte lika sega. i övrigt kul kväll!


jag och prinsess med prinsesskronan som han fick av oss


tjejerna


viktor haffar guzzar


simon som liten, haha kolla vad söt!


jag och linn

jag hade ingen camera med mig, så linn får fixa fler bilder senare

jovana skriver - hos linn

nu väntar jag på att dom här sega (men snygga) tjejerna ska fixa sig. det tar typ hundra år för dom, fast egentligen behöver dom inte ens fixa sig eftersom de är naturligt supersnygga. vi ska på fest hos simon, typ hela klassen, så snart visar vi vem som är bäst!

linn skriver

igår va vi som sagt på grönan så nu ska ni få se allt kul (?) vi gjorde!

först åkte vi in dit vid 11, sen väntade jag på jovana och emma (fast jovana den bajsisen kom ju inte) och då kom emma och killarna och lilla malte. gud va gullig, haha så vi stog och köa och tog hand om honom lite.

det här var lite vad som hände:
- malte börja gråta för jag inte ville äta hans kex, så då börja jag nästan gråta
- jag åkte extreme, vilda musen, uppskjutet & frittfall(?!) för första gången
- simon åkte det han är mest rädd för, slänggungorna
- eson frätes bort av alla fjortisar
- tom var helt osocial
- bröst va typ det största ämnet vi snackade om
- roligast var i vilda musen när eson, jag och emma står högst upp i kön och putar ut med rumporna och sen kollar ut hur många i kön som reagera. sen var det en kille som verkligen spanade in dom(speciellt esons) och då dog vi av garv och sen fatta han att vi såg vart han kolla, då blev det lite pinsamt för han, speciellt när han höll sin flickvän i handen.
- jag och emma dök lite här och var eftersom vi blev omringade av måsar.
- vi åkte blublubblubbläckfisken!
- insane fastnade 3 gånger
- skämma ut oss är det jag och emma är bäst på, tåget wiho!

sen åkte vi hem och simon och emma sov typ på tåget, fast jag och eson va pigga, alltid redo liksom! vi va väl hemma runt 11 och åt hah.


emma klockren på bilden, snacka om focuserad

emma har hittat hem

jovana skriver - skolavslutning

nu har vi sommarlov! men det känns inte alls som det, jag har ingen sån känsla. kommer sakna väldigt många från skolan faktiskt. men nu ska vi vara glada, jag är trots allt ledig i över två månader (:


linn skriver

WIHO, nu har vi slutat ettan, grattis till oss!

nu sitter vi hos op och spelar tvspel eller ngt sånt, hahah alla skriker som bara den så vi lär inte ha någon röst ikväll! halsen är inte på topp efter grönan igår, jag berättar allt som hände sen. men jag kan säga att jag hade askul med alla bästa människor haha. nu ska vi skrika lite mer och nu tänker jag vinna!

jovana skriver

livet är läskigt kort, rip! :'(

jovana skriver - dagens händelser

efter klassgrejen åkte jag med maria, mickis och eleonida till stan.

  • elli räddade mitt liv, jag skulle blivit påkörd på riktigt om inte hon slängt mig över gatan, så tack!
  • vi hade en het diskussion om massa hemlisar, jag säger bara att jag aldrig kommer pjäxa!
  • elli kommer va den som pjäxar först, helt garanterat! fast maria verka också lite på...
  • mickis prova kläder i vila, jag va med henne i provrummet och sen glömde jag att hon bytte om så jag öppnade provrummet helt medans hon stod kvar i underkläder
  • vi tappade bort mickis i h&m, sen såg jag en som såg exakt ut som hon bakifrån. så jag gick mot henne och ropade "mickis", samtidigt som jag ser den riktiga mickis. så det blev två mickis på samma gång, skitläskigt!
  • jag är kär i mina nya rosa jeans

jovana skriver - bilder stan

här kommer lite bilder från morgonen!


coolingar från klassen

                                                                


det var fint vid vattnet


det här trodde jag var en gås men det visade sig vara en svan


maria var snyggast som vanligt (lägg märke till att hon står på tå HAHA)


och viktor hade hittat en ny bästavän, sorry simon

jovana skriver - stan

jag dör nu, har aldrig haft sånhär huvudverk. det var fett läskigt i tåget, jag mådde så illa så allt verkligen typ snurra och jag trodde jag skulle svimma. jag har aldrig svimmat, plus att jag va själv då, så jag blev skiträdd!

idag åkte vi till stan med klassen. det var inte så lyckat hela tiden. vi skulle ta bussen mot waldemarsgrejen, och den kom aldrig. då såg vi en spårvagn istället, men den bara åkte förbi oss. sen efter en stund såg vi att den stod still bara en bit framför oss. så jag och paolo kutar dit verkligen, jag dog, sen precis när vi är bakom den så åker den iväg. ful stil där!

jag följde inte med till grönan, jag kände mig helt anti-grönan. hoppas ni som var där hade det kul iaf. jag skulle ändå inte vågat åka ngt förutom kanske möjligtvis nyckelpigan.


linn skriver

hahah jag och adam hade skit kul, tills chong blev apsur! men han kan inte vara sur på mig, jag är ju hans största idol liksom?

nu är det ett väldigt massa prat om dricka hah, pinsamt värre fick jag fråga min lillasyster om hon kunde fixa haha, jag känner mig som en bra förebild! men det löste ju sig iallafall! på onsdag är det ju skolavslutning, omg hela ettan klar!

idag har jag lyckats ta sönder rätt mycket saker, hah men jag ska nog inte skriva allt här ifall någon viss person läser det här och märker att det är dens.

imrgn SKA det bli sol, och jovana ska med, annars bajsa på dig. (idag märkte jag och emma hur mogna vi är, vi använder typ ordet bajs i varje mening och skrattar åt det, hah vissa lämnar nog aldrig det stadiet)

jovana skriver -

min tand dödar mig just nu.. jag brukar inte få så ont annars, men den här gången har jag knappt kunnat tugga ngt, inte kul! + att det har börjat regna också så att man blir helt deprimerad. jag vet inte vad som hänt med mig det här året. jag brukade alltid va glad veckan ut förr, men nu blir jag jättelätt depp eller irriterrad på folk. aja, hoppas det bara är ngn tråkig period som snart blir som vanligt. ibland vill jag bara spola tillbaks tiden...

imorn är det klassens dag och vi ska till grönan. jag är inte alls taggad på det just nu, får se om jag ens går dit. hoppas bara det inte regnar, då är det helt omöjligt att jag orkar ta mig dit. men om det är soligt kanske jag blir lite glaaaaadis!


jovana skriver - håret

jag lovar att det jag kommer sakna mest av under sommaren är skåphallen i skolan, framförallt hissen. isch, den har varit bäst. det kändes fett deprimenrande att tömma mitt skåp och säga hejdå idag, haha vad mobbad.

jag funderar på att färga mitt hår nu till sommaren. jag säger till alla brunetter som läser detta, bli inte blonda. det jobbigaste som finns är att färga utväxt. men dom som sett mig som brunett vet att jag inte passar i det, så jag vågar inte bli brunhårig bara sådär. därför tänkte jag ngt mellan, typ mörkblont hår med slingor. 

jag tänkte ngt i den här stilen:

     

vad tycker ni?

linn skriver

den här fick jag nyss mejlad till mig, gissa vilka kaffetjejerna vid 13 km kvar var? ;)


linn skriver

åh va skönt, idag var sista riktiga skoldagen, imrgn är det bara klassensdag och på onsdag avslutning. då har vi gått klart HELA ettan, läskigt!

det avr bara lugna lektioner idag, inlämning av samhälle, lek på matten och engelska som jag inte ens var på. fast vi städa ur hela skåpen idag och pratade om betyg med ngra lärare. och resultatet var bättre än väntat, istället för ig så får jag vg i natur, wiho!
sen gick jag hem till emma och hämta pengar och på väg till skolan var det ngra småkillar som sköt på mig med lasersvärd. sen träffade jag malin också, länge sen!
nu ska jag bara njuta av att vara klar med all skola, OMG JAG ÄR KLAR MED ALLT!


linn skriver

omg, ibland är det bra att ha en lillasyster! hon har gjort hela min samhällsuppsats nu, bara för hon inte hade något bättre för sig, hahah. tack gullunge

linn skriver

jag lovar vi hade skitkul idag, eller jag iallafall! vi har vart vattenlangare på lida loop mountinbike tävling. vi skrattade mycket iallafall, vissa av dom 1200 vi snackade med var fett sköna, och vi hade bästa raggningsrepliken, visst emma?
sen hade vi lite utflykt mitt i alltihopa, mums haha. och snacka om att man hade ont i magen efter hah, vi åt bullar tills vi rullade fram.

sen åkte vi hem till mig och satt och va helt döda och fixa en liten hemlis hihihi.

nu - samhällsuppsats 5 sidor till imrgn bitti, dags att börja?


vid våran bästa station

JAG ÄLSKAR BILDEN! emma mumsmums

we like big butts and we can not lie

linn skriver

nu sitter jag med jovana och emma här och ska snart åka och jobba hhihi, TUR att det är sol.

lördagen bestod av:
- kinamat
- alkisar
- fjortisbråk
- skämma ut sig i tumba centrum
- fotbollsmatch
- asskönabrudar
- superglad bella!
- hitta snyggingar i skolkatalogen
- fuck skinnjacka, hej vinterjacka
- mötte med lite killar
- fest i tumba
- skapa kontakter med de blivande treorna
- massa packade gamla kompisar
- kopps dricka haha
- nattpromenader
- anastasia kör fortfarande på spotta på bilar!
- nattbuss
- äckelgubbar i bilar
- övernattning hos emma
- upp tidigt!
- en väldans användning av ordet cok

jovana skriver

nu är jag supertrött så jag somnar när som helst. jag såg massa svenska flaggor idag, trodde de va eftersom sverige spelade fotbollsmatch ikv. så jag tyckte alla tog fotbollen lite för seriöst, men sen sa mamma att de va sveriges nationaldag idag. ouups, glad nationaldag alla svenskar! och påtal om fotboll vann serbien med 1-0 om jag minns rätt!
min kusin fyllde 18 idag, så det var släktfest eller vad det nu är, gah jag fattar inte vad jag skriver nu. men iaf, sen åkte vi hem efter festen. itne så ovanligt, man åker ju liksom hem. åh, det här blev ett knasigt inlägg. jag fattar inte vad jag skriver, borde istället gå och sova, godnatt!

linn skriver

nu sitter vi hos emma och kollar när sverige förlorar, vad är det här?! snart ska vi ut och ha skit kul, wiho. PARTY!

linn skriver

suck på vädret alltså! ikväll blir det troligtvis på med vinterjackan ist för sommar kläder. ska kolla sverige-danmark hos emma med trevliga brudar, så det kommer inte skrivas mycket ikväll efetrsom jovana är på 18-årsfest också!


hoppas du har det bäst i montenegro nu bebis, vi ses när du kommer hem!

jovana skriver - killar har för mkt självförtroende

jag önskar ibland att jag var en kille, livet är mkt enklare för killar för dom är så säkra på sig själva (för säkra) men sen kommer jag på att vi tjejer har det mkt roligare, dah (:
 



och som ni ser så är tjejer egentligen mkt snyggare, vi vet bara inte om det.
sorry guys!

jovana skriver - deppkväll

Nu har jag deppkväll. Bara för att jag har spänt min tandställning och inte kan tugga ngn mat alls, just därför vill jag verkligen äta jordnötter nu. Inget annat, just det. Ibland hatar jag min hjärna, för jag vill alltid ha det som inte går. Om jag kunde tugga som vanligt nu skulle jag säkert inte va ett dugg intresserad av jordnötterna, som det mesta av allt annat jag vill ha. Lite misslyckad, som alltid. Hoppas ni har en bättre kväll än jag.

Och jag har bestämt att skriva inläggets handling i rubriken, inte för att göra ngn jobbig människa nöjd, utan för att jag själv vill kunna hitta våra inlägg och se vilka kommentarer som är till vilka inlägg.

jovana skriver

min ritabebis åker till spanien på söndag, så vi kommer inte ses i nästan 3 månader, inte kul! jag åkte till skärholmen med rita och maria efter skolan. skoja inte om att de va lite fläshiga händelser för mig och rita haha, inga detaljer nämnda här. och juste, sheila åkte till juggan igår, så trevlig resa där med! vi ska på äventyr med zvezde granda när jag kommer dit, bästa sommaren. påtal om linns spanien inlägg så ser jag också sjukt mkt fram emot juggan nu, bara slippa allt man tröttnat på och sen komma tillbaka när man börjat sakna allt. och så träffa alla, njuta av värmen och ha sådär kul som man endast kan ha där nere!


det här är mitt hus i juggan, men det är såklart mkt finare på sommaren med alla blommor och allt, saknar!


 


linn skriver

drick inte med öppen mun! min hjärna tror typ att jag kan men det går inte, snacka om att jag alltid lyckas vattna mig själv. igår när jag skulle tvätta badkaret finns det en knapp för duschen, självklart råkar jag trycka på den när duschgrejen pekar på mig och resten av badrummet. det är i sånna lägen jag använder mitt smarta utryck "ibland känns det som min hjärna är på semester", men igår lyckades jag säga " undra var min hjärna är" då sa pappa "det undrar vi också", min familj stöttar mig så mycket!


linn skriver

åh, min pluttbebis har åkt till akuten, jag lovar det finns ingen hund som är mänskligare än han, en gång blev han tjurig för han inte fick som han ville och då gick han runt och va sur i tre dagar och det är jämt han som råkar ut för allt, snutte. men han ska iaf få komma hit ikväll!

nu sitter jag och kollar på bilder från spanien, åh va jag saknar, men snart ska jag dit! (haha bara ngra månader kvar!)


sebbe igår, klockren

bebis

spanien -07

linn skriver

åh jag var på balen, gud va jag saknar falkberg! synd att regnet ville spöa ner, fast dom fick ju betjänter som hämta dom ur bilarna med paraply. och alla var skit fina, fast coolast måste ändå vart lillsebbe hahahahah, han körde sån här gräsklippare man kör sen prata han i sån här högtalargrej med musik i, haha så skön!
jag saknar alla dom där roliga personerna. bilder kommer sen när ja får dom!

jovana skriver

nu fixar jag inför min&linns bästa ideer! hahah, jag kom att tänka på i helgen när vi va påväg till tåget. vi hade värsta finklänningarna, så tog vi mjukis över. såhär lät det:

linn: haha, vad snygga vi är med våra mjukisar!
jovana: ja haha, ballerina mjukisar och festlinnen, alla kommer tro att vi är fjortisar
linn: hahaha
jovana: det enda som fattas är att vi har sss mjukisar! då skulle vi vara stämplade.
linn: heh.., jag har på mig sss byxor.

hahahaha, jag tycker det där var kul. men vi brukar ju alltid ha kul, visst?

linn skriver

jag har precis börja tycka om darins låt - run away. jag hatade han förut men nu...den här är ju bra!

idag på naturredovisningarna, hahahahah! i min grupp börja adam läsa mitt sen han ba; du kan väl läsa lite. så jag börja läsa min del, sen hör jag hur han viskar, läs på tavlan läs på tavlan! så då läste jag fel saker...men det var inte bara jag! sheila skönaste, dom visa en vanlig bild på tavlan och hon läste "på diagramet ser vi..." fast det fanns inget diagram och hon gjorde det säkert 4 gånger innan hon fattade! sen har vi ju henrik och henry, om jag fattade det rätt så var dom lite dragna..men redovisningen var ju kul.

snart ska vi ner och kolla på balen i falkberg, synd att vädret är skit!


jovana skriver

idag var en bättre dag, eller först kom jag till skolan tidigare för att fixa engelskan, och det gick snabbare än vad jag trott. och klassen var delad i två grupper i företagsekonomin, vi skulle bara ha en halvitmmes lektion var. min grupp börja inte förns 10, så jag fråga om jag kunde va i den första. men neeej, läraren snacka i typ 10 minuter för mig och linn om hur dålig den iden va. så jag gav upp och fick kolla på film med samsam klassen en stund. sen var jag hos tandläkaren också, hon spände hårt så jag kan tänka mig hur ont jag kommer ha imorn. och så köpte jag massa fina saker från bikbok (:

juste, idag är min första sminkfira dag. så från nu blir det no makeup fram tills serbien. jag har bestämt att inte ha, för jag måste bli finare tills juggan. så sminkförbud för mig själv, jag får se ut som ett litet lik ett tag (undantag mascara!)



linn skriver

UNDER SANDRA-DAGEN & SANDRAS FEST:
- missade vi massa bussar
- jovana brände mig med locktång
- trodde inte busschaffören att jovana och jag skulle till norsborg
- nahrin hoppa in genom ett fönster för att låsa upp en port där vi bytte om
- träffade massa nya folk
- dansade grekdans
- jovana satte sig i chokladtårtan så det såg ut som...a ni fattar nog själv
- vi svettades ihjäl, säkert för alla var så heta
- åt så vi kände oss som runda bollar efter
- jovana blåste ur halva hjärnan, medans jag inte kunde blåsa alls
- vi kuta som dårar 
- vi blev bitna av hundra myggor när vi vänta på pappa (han skulle hämta oss i alby men åkte lite fel och landa i fittja)
- rachel spottade på mig, fast hon blev tvingad och torka bort

våra übersnygga outfits!


jovana skriver

jag tror ärligttalat att ingen kan göra mig så irriterrad och dåligt samvete på samma gång som min mamma. det första som händer när jag kommer hem och visar en klänning till henne är att hon säger "ofta du ska ha den på skolavslutning? det ser ut som en pyamas". jag brukar inte ta åt mig så mkt av vad folk säger (låtsas vi) men när det gäller min mamma blir jag sjukt sur, och sa att jag skulle lämna tillbaka den.

sen kolla jag på min klänning och intala mig om att det såg ut som en pyamas, och då blev jag ännu surare på henne! och då börja hon låtsas tycka att den var fin, fast jag ser på henne att hon ljuger! grrrrh. då blev jag ännu mer sur på henne, och eftersom jag inte hade ngn direkt anledning så blev jag ännu surare. då blev hon sur på mig eftersom jag va sur i onödan, enligt henne, och då blev jag ännu surare för hon hade rätt! jag hatar när andra har rätt, jag har alltid varit envis men min mamma är den som alltid har mer rätt än mig :( och jag märker att de blev väldigt många "sur" i texten.

men jag ska fortfarande lämna tillbaka den, ha!

linn skriver

igår kväll var jag på musikalen i min gamla skola (falkberg), dom var jätte duktiga och hade bra låtar, även om jag inte fattade handlingen..duktigast var ida&nick! och sandra och hanna såklart. sen träffade jag massa roliga kompisar som jag inte sett på länge också.

idag hade vi typ en kvarts lektion, sen tog alla 3:or studenten GRATTIS!
sen åkte jag och jovana till stan där:
- vi shoppade ofc, men jag var sparsam(kanske för jag får så lite pengar nu för tiden!) men jovana hitta massa snyggt!
- vi kom på bästa presenten till den bästa i skolan, årets flashigaste!
- vi vinkade till massa roliga studenter
- en isbit var på vift innanför min tröja
- vi skulle hjälpa en kines att hitta, med våran bästa engelska. men han litade tydligen inte på oss eftersom han gick åt motsatt håll än vad vi sa
- jovana klämde fast en gubbes jacka så det blev panik i tåget
- vi planerade nästa sommar + bebisar
- vi försökte undvika ihop-kläms-sakerna (typ spärrarna) på stationen, vi upptäckte att det var en stor fobi för båda
- jovana tappade ner nästan alla skor hon gick nära (rätt många)
- jag snackade om mig och jovana medans hon letade efter vilka jag snackade om


nu har jag, adam och chong gjort klart vårt arbete, nästan! det gick skitfort, fast jag behövde inte göra så mkt, tack!  

jovana skriver

jag kom på att niorna hade bal, en halvtimme innan den. men jag fixa mig snabbt och sprang dit (jag hann kolla klart på min serie) och träffa massa folk. men lungt vackrast av alla va andrea, min älskade kusin. idag hade jag min sista provsak och nu har jag inget plugg kvar. så man kan egentligen säga att jag har sommarlov nu, wiho!

hahah måste bara säga att busigaste idag var med bussarna. jag har fattat att jag är sämst med bussar, verkligen sämst! jag har typ en bussotursdag per vecka, idag var en sån. 

  • påmorgonen kommer bussen en kvart försent, och spöregnet gjorde det inte mkt bättre. så till slut bestämmer linn som va vid falsk backe att springa ner till tullinge, då kommer bussen så hon dog
  • när vi skulle hem hittar inte jag mitt busskort, samtidigt som linn får panik eftersom hon inte kunde stänga mitt paraply, tanten i bussen såg inte så glad ut
  • när jag kommer till södertälje träffar jag ngra gamla kompisar på bussen. jag lyssnade på musik så jag tar bort hörlurarna (utan att stänga av musiken), sen efter ett tag drog jag bort hörlurarna så ljudet blev högtalare. och "låten" som spelades var bebis skratt på högsta volym, så hela bussen vände sig medan jag försökte stänga av bebisljudet, vilket inte gick så bra

linn skriver

åh fy vilket regnväder! uschpusch, tur att jag har jovana! hon gav sitt paraply till mig fast hon själv egentligen behövde det, bästabebisen. fast det var ju lite komplicerat den där fälla upp och fälla ner saken.

i skolan idag, OMG jovana kommer få mvg i både natur och spanska, på hennes labb hon fick mvg+, jag skojar inte, jeanette fann inga ord! och jag fick VG på mitt spanska prov, omg jag är så stolt, g i slutbetyg here i come!
och tack chong&adam för jag fick vara i er grupp istället, eftersom jag är egoist och låter inte andra bestämma när jag ska jobba eller inte så funkade inte det i andra gruppen, tydligen. snacka inte massa skit nu tjejer (;

jovana & linn skriver

nu sitter vi i skolan och har jättekul. vi har kommit på att den här skolan kan vara lite väl tråkig. LURING, för vi går ju här! idag har det varit en onödig dag. linns klass kollade på film varje lektion typ, och min var väl som den brukar vara (alltså bäst, hah, nästan). och sen så hade vi matte, där jag och linn visade våran intelligens, plus att hon skvallra för läraren att jag fuskade, tack så mkt! men hon fick iaf plus hos läraren, kul!

vid såna här regndagar får man inte inspiration till någonting. förutom att va med linn såklaer, hihih! (thiihihihih / linn) juste. imrgn är vi lediga! see you soon, makaron

linn skriver

men åh, man ser ju datumet där nere, som om ni vill veta, KOLLA DÄR! åh vissa är bara för dumma.

omg igår, jag skulle kolla på reprisen av robinsson finalen, så jag sitter där i typ 1 timme och 20 minuter, sen säger dom "efter pausen får vi veta vem som är robinsson blablabla" då går jag och fixar en sak och sen stänger jag av tv:n!? så typ en timme senare frågar mamma vem som vann, PANIK, då hade jag glömt att jag kollade på finalen..suck på det, så jag fick kolla idag på internet ist, lite sådär fläshigt.

hm..idag var det ju skola, fast det var typ inga lektioner(?) fett jobbigt, och skönt, på samma gång liksom!
det hände inte så mycket förutom att jovana flashade sin lilla rumpestump, och åkte man förbi tullinge gymnasium runt 3 så kunde man se en linn&jovana som just kom på vart dom var...

hemma lyckades jag fastna med läpparna i en isbit, sånt händer ju annars bara på vintern.
och chong, jovana är sur på dig. och jag tycker du är ful!

jovana skriver 1/6-09

idag fick jag massa klagomål över att vi inte skriver i titeln vad inlägget kmr handla om, och att vi ska skriva datum. om man läser inlägget så får man förhoppningsvis veta vad de handlar om. men aja, varsågod nu. 

jag, linn, sheila, nahrin och massa andra tjejer va på fest hos sandra som fyllde 17 igår. det börjar med att jag och linn fixar oss hemma hos mig, så missar vi bussen såklart. och nästa gick om en timme, heh. vi va iaf där och det blev en lyckad kväll med massa grekiska tjejer. och juste, jag har aldrig sprungit så mkt som jag sprang igår när vi skulle till bussen hem. och sen missa vi den så vi fick kuta ännu snabbare till tunnelbanan. det där gör jag aldrig om, det var typ som tio i rad av mina vardagliga springa-till-bussen gånger.

det blir så jobbigt med långa inlägg, så snart kommer nytt upp om dagen idag!


          
    

nu har vi för tillfället inga bilder från festen, bara i bussen påvägen dit. och så hade min syster väldigt roligt med cameran medans vi fixade håret.

RSS 2.0